lördag 28 april 2012

Wapp

Hola! Länge sen sist, har haft fullt upp så bloggen har fått vila lite. Slutrakan av skolan närmar sig, har cirka 14 dagar "vanliga" skoldagar kvar med alla ledigheter borträknat. Helt galet. Här har vi som sagt lärt oss äta själva rätt bra, fast nu då hon märkt vad det gick ut på har hon börjat det eländiga klottandet. Test på hur maten kan flyga är roligt, om man frågar henne. Nu skulle faktiskt en hund sitta bra, som kunde äta upp allt mat från golvet. 

Tösen har en egen låda hon får leka med i köket, en dag hade hon fått för sig att kasta ut allt och fylla lådan med..sig själv. Vår busunge..

Glada är vi för det mesta och det börjar gå undan, det där med att springa börjar bli alltmer aktuellt. Vi sover ännu där 11-12h nätter, till 90 % i ett kör. Hon hade en period då hon vaknade till en gång (men det fixade sig med lite vatten i tuttflaska), men det slutade hon av självmant. Kanske det var tänderna som orsakade det. Bilar är fortfarande nummer ett på hennes lista..

Morsan i huset har varit otrogen, mot sin Nokia. För nu har det inköpts en ny nalle..Samsung Galaxy S2. Helt suverän. Förlåt Nokia, jag kommer nog tillbaka någon vacker dag.

Har en massa roliga bilder på nallen, men måste lära mig nu att koppla den till datorn osv osv, men innan det skall vi nog ut och njuta av det vackra vädret. Wappen blir lugn för vår del, med mys här hemma, aftonen hos mina föräldrar och på tisdag blir det sillis på lokala golfklubben och lite spelas golf därefter! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar